Pesticid-FRIT vand i Ubby Vandværk!

På baggrund af de nylige fund af pesticidet Chlorothalonil-amidsulfonsyre i drikkevandet forskellige steder i Danmark har vi i Ubby Vandværk testet for dette pesticid og dets nedbrydningsprodukter.

Analyseresultatet er netop kommet – og der findes ikke målbare spor af Chlorothalonil-amidsulfonsyre eller dets nedbrydningsprodukter i drikkevandet fra Ubby Vandværk.

Der findes i øvrigt ikke målbare spor af ét eneste af de pesticider vi lovgivningsmæssigt skal teste for.

Se analyseresultatet for Chlorothalonil-amidsulfonsyre  her.

 

Afbrydelse af vandforsyning

Forbrugere på:

Pilevej og Gartnetvænget

På grund af arbejdet med at lægge en ny hovedledning mellem Vandværket og Hovedgaden afbryder vi vandforsyningen i længere perioder Trrsdag den 29. maj i tidsrummet 8-16.
Vi beklager ulejligheden og håber på alles forståelse.
Venligst Vandværket

Brud på Enggårdsvej

Kl. 16.10

På grund af et stort akut brud på Enggårdsvej har vi været nødsaget til at lukke for vandet tidligere idag på hele Enggårdsvej.
Arbejdet med at reparere bruddet skrider heldigvis fremad og vi forventer at alle snart har vand i hanerne igen.
Sms-beskeder er udsendt til adresser på Enggårdsvej – desværre oplever nogle at de ikke har fået en sms – det kan skyldes ændringer i telefonabonnementer eller vilkår. Alle opfordres derfor til manuelt at tilmelde deres telefonnummer på hjemmesiden – så forsvinder nummeret nemlig ikke fra listen uden det manuelt afmeldes igen.
Vi må i øvrigt sande at vi har glemt at informere et par husstande på hovedgaden, som også forsynes fra Enggårdsvej – det beklager vi selvfølgelig. Vi bestræber os altid på at informere alle – desværre var det aktuelle brud meget stort og meget akut, derfor var hurtig handling absolut nødvendigt!
Når vi åbner for vandet igen kan der forekomme lidt misfarvning som følge af løsrevet okker i rørene – det er ganske ufarligt og det forsvinder igen når rørene skylles igennem med frisk vand.
Vi takker for alles forståelse.

Undskyld vi roder

Vi anlægger en ny hovedledning fra Vandværket gennem Pilevej og Birkevej til Hovedgaden. Den nye hovedledning skal erstatte en gammel ledning der ligger mellem gartneriet og Gartnervænget. 

Arbejdet udføres fra uge 19. Der udsendes løbende sms-beskeder til husstande der bliver berørt af afbrydelser af vandforsyningen i forbindelse med arbejdet.

Tilmeld dig gerne vores sms-service HER

 

Afbrydelse af vandforsyningen

Forbrugere på Pilevej, Birkevej, Gartnervænget samt dele af Hovedgaden og Dyssevej

På grund af arbejde med et vandbrud på Pilevej vil vandforsyningen blive afbrudt torsdag den 19. april i kortere eller længere perioder inden for normal arbejdstid.

Vi beklager ulejligheden.

Vandværket