Brud på Enggårdsvej

Kl. 16.10

På grund af et stort akut brud på Enggårdsvej har vi været nødsaget til at lukke for vandet tidligere idag på hele Enggårdsvej.
Arbejdet med at reparere bruddet skrider heldigvis fremad og vi forventer at alle snart har vand i hanerne igen.
Sms-beskeder er udsendt til adresser på Enggårdsvej – desværre oplever nogle at de ikke har fået en sms – det kan skyldes ændringer i telefonabonnementer eller vilkår. Alle opfordres derfor til manuelt at tilmelde deres telefonnummer på hjemmesiden – så forsvinder nummeret nemlig ikke fra listen uden det manuelt afmeldes igen.
Vi må i øvrigt sande at vi har glemt at informere et par husstande på hovedgaden, som også forsynes fra Enggårdsvej – det beklager vi selvfølgelig. Vi bestræber os altid på at informere alle – desværre var det aktuelle brud meget stort og meget akut, derfor var hurtig handling absolut nødvendigt!
Når vi åbner for vandet igen kan der forekomme lidt misfarvning som følge af løsrevet okker i rørene – det er ganske ufarligt og det forsvinder igen når rørene skylles igennem med frisk vand.
Vi takker for alles forståelse.